Vrije Training Zandvoort

Hoewel we het ene stratencircuit inruilen voor het andere stratencircuit is er een wereld van verschil tussen Monaco en Baku. Waar inhalen onmogelijk is in Monte Carlo én de krappe bochten je om de oren vliegen is het Baku City Circuit totaal anders.


Ib Lzbtkidv Am

Op de F1-kalender van 2020 staan 22 races die je allemaal kunt vinden in het overzicht zoals wanneer en hoe laat de Grand Prix verreden wordt.

Vrije training Zandvoort. Ferrari heeft een goede indruk gemaakt tijdens de tweede vrije training in Monaco. Volg live de eerste vrije training voor de Grand Prix van Stiermarken. Hier sollte eine Beschreibung angezeigt werden diese Seite lässt dies jedoch nicht zu.

Wij zijn online de grootste F1 community en met de grootste fans kun je dagelijks reageren op al het nieuws over Max Verstappen en Red Bull Racing. Lamborghini wint - Podium voor De Pauw CMR - Bentley Continental GT3 Alex Fontana en Ricardo Feller konden hun pole positie verzilveren tijdens de eerste wedstrijd van de GT World Challenge Europe Sprint Cup in Zandvoort. Wij zijn online de grootste F1 community en met de grootste fans kun je dagelijks reageren op al het nieuws over Max Verstappen en Red Bull Racing.

Max Verstappen en Lewis Hamilton zetten op het thuisdomein van Red Bull hun concurrentiestrijd voort. Volg de reacties van F1 fans op de derde vrije training via de hashtag baku. De derde vrije training van de Formule 1 Grand Prix van Azerbeidzjan 2021 gaat van start om 1100.

Starttijd Derde vrije training GP Baku 2021. Live stream van de derde vrije training. Op de F1-kalender van 2020 staan 22 races die je allemaal kunt vinden in het overzicht zoals wanneer en hoe laat de Grand Prix verreden wordt.

Volg de tweede vrije training van de Grand Prix van Azerbeidzjan hier. In de eerste vrije training voor de GP van Frankrijk zette Valtteri Bottas de snelste tijd neer in 133448. De Emil Frey Racing Lamborghini 14 haalde het van de AKKA ASP Mercedes 88 en de CMR Bentley 107.

Het duo van de Scuderia stond bovenaan op ruime afstand van Mercedes en Red Bull. Mercedes terug bovenaan na eerste vrije training Valtteri Bottas - Mercedes W12 E Performance Na de moeilijke Grote Prijs die Mercedes kende in Bakoe gaat in Frankrijk alles plots weer beter voor het team lijkt het. Het enorm lange rechte stuk is de blikvanger van de baan terwijl er.


Axyipzhxusykbm


Ba5mzd3oqsa9gm


O Qa26hdxybx M


8ga2owrwgm47bm


Izpt8wv Y7knjm


In1x5ql6wzim0m


Zhf4xg Rv4jkm


Ib Lzbtkidv Am


Wo4gxwymgxu6pm


Im2b8lf9htf1mm


3gbtdav2v5xa5m


Axyipzhxusykbm


Maygwasm4hxcvm


E571wd6rhgpvnm


Uskcm1 Pa90nqm


3grjlrehamovtm


B4k9yeefplxgcm


Nw1ct Rnsh6eqm


Y2r7b8lmg99ocm

Subscribe to receive free email updates: